معرفی سیم کارت کودک همراه اول - سیم کارت درسا
معرفی سیم کارت کودک همراه اول - سیم کارت درسا
امروز در این پست قصد معرفی سیم کارت درسای همراه اول را داریم، همراه اول کودکان را مخاطب این گونه سیم کارت ها قرار داده است و نام سیم کارت کودک درسا را برای آن انتخاب نموده است. برای اینکه با جزئیات این سیم کارت ها بیشتر آشنا شوید با ایتور همراه باشید.
می توان به جرائت بیان کرد که امروزه تلفن های همراه یک وسیله ی مهم و کاربردی و همچنین حیاتی و موثر در زندگی نوجوانان و جوانان و کودکان می باشد. این نسل از جوانان بسیار به تلفن های همراه خود وابسته می باشند و آن را به مانند یک ابزار همه کاری نگاه می کنند. تلفن های هوشمند برای این قشر یکی از مهمترین دارایی هایشان محسوب می شود و آن را جز یکی از سه دارای اصلی خودشان عنوان می کنند.
امروزه تلفن های هوشمند مضاف بر امکان برقرای تماس های صوتی و تصویری و ارسال پیامک، امکان به اشتراک گذاری محتواهای شخصی اعم از تصویر، فیلم و محتواهای صوتی را به لطف اپ های ارتباطی مانند لاین و واتس اپ و همچنین شبکه های اجتماعی همچون فیسبوک و اینستاگرام دارا می باشند. اطلاعاتی که از این طریق در اختیار سایرین قرار می گیرید ممکن است باعث نقض حریم شخصی خانواده ها شود. امروزه ارتباطات و دوستی ها با فعالیت در شبکه های اجتماعی و نرم افزار های ارتباطی افزایش و فراگیر شده اند، این حضور در اصل چیزی مهم و کاربردی می باشد اما در صورتی که نظارت والدین و راهنمایی های آن در این امر صورت نگیرد می توانند باعث آسیب های روحی و روانی و جسمی شود.
امروزه نرم افزار های متعددی به منظور جهت یابی و یافتن مسیر وجود دارد که می تواند کمک های شایان توجهی را به والدین برای یافتن موقعیت فرزندان خود و همچنین به جوانان برای یافتن مسیر خود نماید، اما این خطر نیز وجود دارد که موقعیت فرزندان شما با افراد غریبه به اشتراک گذاشته شود. این وظیفه به عهده ی ماست که کودکان و نوجوانان را برای استفاده صحیح از این ابزار ها و همچنین خطرات آنها آموزش دهیم. تلفن های هوشمند وسیله ای مناسب جهت مشاهده فیلم، بازی کردن و همچنین استفاده از شبکه های فیلم و تصویر می باشند، اینگونه سرگرمی ها می تواند به دلیل محتوای نامناسب و عدم نظارت آسیب های روحی و روانی جدی را به دنبال داشته باشد.
والدین باید در نظر داشته باشند که می بایست تصمیم اینکه فرزند آنها می تواند از تلفن هوشمند استفاده نماید و یا نه، را با توجه به سن و رشد و بلوغ عقلی و سوابق اجتماعی او بگیرند. و سپس می بایست درباره متناسب بودن نرم افزارها و ابزارها با وی به مشورت بنشینند و تصمیم گیری نمایند. یکی از مهم ترین دلایل درخواست نوجوانان و کودکان برای داشتن تلفن همراه، افزایش امنیت و دیگری گسترش ارتباطات می باشد، در مورد اول توصیه می شود که تلفن همراه در اختیار او قرار گیرد و در مورد دوم نیز توصیه می شود که اعطای گوشی را به تاخیر بیاندازید.
والدین باید توجه داشته باشند که استفاده از تکنولوژی ها و نرم افزارهای جدید به منظور نظارت و حمایت در مورد خطرات احتمالی نیازمند توجه به ساختار و نحوه عملکرد آنها می باشد. در صورت عدم توجه به این موضوع، ابزارهای ارائه شده برای کنترل محتوا و نظارت توسط والدین ابزارهایی ناکارآمد و ناقص خواهند بود که با توجه به اختلاف دانش نسل والدین و نسل کودکان و نوجوانان در مورد ابزارها و تکنولوژیهای نوین، عبور از آنها و یافتن مسیر جایگزین کار دشواری برای کودکان و نوجوانان نخواهد بود و چه بسا ابزارهای استفاده شده توسط والدین توسط فرزندان شناسایی شوند و رفتارها و اقداماتی خارج از نظارت و کنترل والدین صورت گیرد. در صورتی که تصمیم بر این بگیرید که از فعالیت فرزندان خود در شبکه های اجتماعی و نرم افزار های ارتباطی جلوگیری به عمل آورید می بایست نرم افزارهای جایگزین را در اختیار آنها قرار بدهید.
سیم کارت درسا
سیم کارت کودک درسا، زیست بوم مجازی خانواده می باشد که با ارائه روشهای دقیق، فنی و یکپارچه همچنین به روز و در سطح استاندارد های جهانی از کودکان و نوجوانان شما در مقابل تهدیدات و خطرات مجازی محافظت می نماید و به شما والدین فرزندان اجازه می دهد تا نظارت و حمایت بهتری نسبت به فرزندان داشته باشند. کودکان و نوجوانان استفاده کننده از درسا، از تمام مزایای آموزشی و سرگرمی فضای مجازی پرسرعت بهره مند و در مقابل خطرات احتمالی آن محافظت می خواهند شد.
توجه داشته باشید که بسته های درسا شامل سخت افزار اعم از تبلت یا گوشی همراه، سیم کارت، سیستم عامل و به احتمال زیاد در آینده مودم وایرلس می باشد.
بسته های درسا برای کودکان و خانواده ها، امکانات و مزیت های زیر را فراهم می کند:
-
ایجاد فیلترینگ برای محافظت کودکان در مقابل مطالب نامناسب
-
در اختیار قرار دادن محتوا با توجه به سن مخاطب
-
قرار دادن سرعت مناسب جهت دسترسی به محتواهای لیست سفید
-
ارائه محتوای اختصاصی متناسب با سن
-
جلوگیر از ایجاد آسیب های روانی با کنترل مواجهه با محتوای خشن، ضدمذهب یا جنسی
-
ایجاد بازاری از اپلیکیشن های مناسب و مفید با نام درسا بازار
-
اماکن محدود کردن دسترسی به اینترنت و یا دوریین و پیامک
-
افزایش دانش کودکان با در اختیار قرار گرفتن محتواهای آموزش مجازی
-
امکان محدود کردن کودکان جهت استفاده از تبلت و گوشی به مدت معین
-
وجود داشتن بخش آمار برای دسترسی ها
-
ایجاد محدودیت برای میزان استفاده
-
ایجاد محدودیت برای استفاده از گوشی در ساعت هایی از پیش مشخص شده
-
قابلیت مطلع شدن از ارتباطات فرزند شما
-
مدت زمان مکالمه و مخاطب وی
-
مشخص شدن تعداد ، زمان و مخاطب اس ام اس ها
-
اطلاع از حجم دیتای ردوبدل شده
-
مشاهده لیست برنامه های نصب شده برای تلفن همراه
-
ایجاد لیست سفید برای مشاهده وبسایت ها
-
امکان مطلع شدن از میزان شارژ همراه اول مصرف شده
-
ایجاد لیست سیاه برای ارتباط با سایر افراد
-
جلوگیری از ایجاد ممانعت از ارتباطات ناخواسته و مزاحمت با تعریف لیست سفید مخاطبان
-
وجود بخشی به نام درسا بازار به منظور دسترسی به اپلیکیشن های مفید و کاربردی
-
مطلع شدن از موقعیت فرزند
-
مشخص کردن محدوده ی فیزیکی و هشدار در صورت خروج از آن
-
امکان مطلع شدن از وضعیت موقعیت اعضای خانواده در یک نگاه و با نرم افزاری یکپارچه
-
ایجاد ارتباط با مدرسه از طریق ارائه خدمات ارزش افزوده بین مدارس و خانواده
-
امکان غیرفعال کردن گوشی از طریق پرتال مجازی یا گوشی ثبت شده والدین
-
همچنین امکان محدود و یا غیرفعال کردن برخی از امکانات ابتدایی تلفن هوشمند مانند دوربین، پیامک، اینترنت یا نصب نرم افزار در نسخه های گوشی درسا که با سیستم عامل ROM اختصاصی درسا به شما داده خواهد شد.
طریقه خرید سیم کارت درسا
والدین عزیز توجه داشته باشند که به زودی سیم کارت درسا همراه اول در فروشگاه های این اپراتور عرضه خواهد شد، زمان توزیع و سایر جزئیات این طرح در وبسایت همراه اول به نشانی http://www.mci.ir/ درج خواهد شد.
نحوه خرید و تهیه شارژ همراه اول
مشترکین اپراتور همراه اول می توانند با مراجعه به وبسایت ایتور و بخش خرید شارژ آن اقدام خرید شارژ همراه اول به میزان مورد نیاز نمایند و همچنین امکان تهیه شارژ به صورت مستقیم نیز وجود دارد برای این منظور کافیست که به بخش شارژ مستقیم مراجعه نمایید.
- ۰ نظر
- ۲۲ شهریور ۹۵ ، ۲۳:۲۱